Náuka o spoločnosti: Príprava na maturity a prijímacie skúšky na vysoké školy - Ďurajková, Daniela; Feketeová, Katarína; Sakáčová, Zuzana; Donauer, Ladislav; Bocková, Anna (Bratislava Slovenské pedagogické nakladateľstvo, 2006)
Publikácia pomôže študentom, najmä maturantom efektívne sa pripraviť na dôležité skúšky - maturitu a prijímacie skúšky na vysoké školy humanitného smeru. Zahŕňa poznatky z psychológie, etiky, práva, politológie, sociológie, ekonómie a filozofie, ale aj všetky zmeny hlavne v oblasti ekonomiky a práva. Súčasťou publikácie je aj slovník medzinárodných organizácií, kde sú tiež zapracované najnovšie údaje a zmeny v medzinárodných inštitúciách.
Bibliogr. s. 376-377
Keywords: spoločenské vedy; psychológia; sociológia; právo; filozofia; politológia; ekonómia; občianska náuka; učebnice stredoškolské; maturitné slúšky; prijímacie skúšky; skúšky na vysoké školy