Hlasujem za lásku. Výlet do neba - Olujič, Grozdana: 1934-; Fifiková, Elena; Vrbacký, Andrej; Marušiak, Jozef: 1932- (Smena Bratislava, 1965)
Kniha obsahuje dva romány autorky: Hlasujem za lásku, Výlet do neba, ktoré sa odohrávajú v prostredí mladých gymnazistov.
Keywords: Olujič, Grozdana (srbská spisovateľka, antologička a prekladateľka. Jej romány boli preložené do 28 jazykov. Víťazska Charty celoživotnej tvorby Asociácie spisovateľov Srbska (2004). Žije a píše v Belehrade. * 30.08.1934 Erdevik, Srbsko -); romány autorské; realistické romány; romány o mladých; gymnaziálne prostredie; romány o láske; próza; srbská literatúra - texty; Marušiak, Jozef (slovenský prekladateľ, redaktor. Nar. 22.11.1932 Hybe, Slovensko -)