Po stopách Robinsona : (Po sledam Robinsona) - Verzilin, Nikolaj Michajlovič: 1903- (Knižnica náučnej literatúry, 1956)
Dobrodtužný román, kde sa čitateľ vyberie po stopách Robinsona a naučí sa všetko čo potrebuje na prežitie na opustenom ostrove od stravy po ubytovanie...