Bolestná láska : (A Fatherĺs Love) - Darcy, Lilian (Romance, 1992)
Zdravotná sestra Susan sa rozhodla, že zmení radikálne svoj život a začne pracovať v drsnom austrálskom vnútrozemí. S doktorom Drew Kershaw, ktorý je jej nadriadeným, si síce spočiatku nerozumie, ale s jeho štvorročným synom áno!