Vôňa ruží : (Scent of Roses) - Martin, Kat: 1947- (Ikar, 2007)
Za psychologičkou Elizabeth príde vystrašená tehotná žena. Tvrdí, že ju každú noc navštevuje duch malého dievčatka. Elizabeth jej prisľúbi, že sa porozpráva s majiteľmi domu, príťažlivými bratmi Harcourtovcami...