Pravdivý príbeh o Pačovi - Dušek, Dušan: 1946- (Mladé letá, 1980)
Aj teraz vám chcem porozprávať jeden príbeh. Ale nie je ani z kvetov ani z lístia, povedal mi ho Pačo - najhorší chalan z našej chodby...Ale poviedok je v knihe viac, zo spomienok Dušana Dušeka, určených pre deti.