Sesterstvo : (The Sisterhood) - Palmer, Michael, 1942- (Labyrint, 1989)
Napínavý triler z lekárskeho prostredia nastoľuje problém eutanázie. V bostonskej nemocnici umierajú pacienti. Odpovede pozná mladá sestra...