Charleston 1. diel : (Charleston) - Ripley, Alexandra, 1934-2004 (Gemini, 1992)
Charleston, mesto na juhu USA, je dejiskom životných osudov starobylej, typicky južanské, široko rozvetvené rodiny Traddových a Ansonových v časovom úseku třicetipěti rokov, v období občianskej vojny priemyselného severu proti otrokárskemu juhu.