Poviedkár : (The Storyteller) - Robbins, Harold, 1916-1997 (Bestsellery, 1992)
Poviedkár je strhujúcim príbehom Joea Crowna, chudobného chlapca z Brooklynu, ktorého opantala spaľujúca túžba stať sa spisovateľom. Joe sa prebíja životom, dostane z biedy, zvládne drsný svet newyorských gangstrov a prostitútok...