Nevera po slovensky - Kováčik, Peter, 1936- (Nová próza, 1988)
Komédia o parte záletných drevorubačov Źrealisticky zachytáva obraz súdobého života na dedine a s humorom kritizuje pretvárku, pokrytectvo či mužskú pýchu.