Praktická astrológia : Prvá kompletná príručka aj s Efemeridami od r. 1938 do r. 2001 s popisom všetkýách postupov, ktoré sú potrebné pre astro Nicholas Campion - Campion, Nicholas, 1953- (Blesk, 1994)
Kniha sa zaoberá všetkými oblasťami astrológie, a nie len natálnou astrológiou, alebo výkladom životného potenciálu človeka z jeho natálneho horoskopu. Počnúc postupným zostavovaním natálneho horoskopu, vedie autor čitateľa zrozumiteľným spôsobom až po používanie astrológie v najrozličnejších oblastiach, ako napríklad: odpoveď na otázky týkajúce sa telesného zdravia, finančná astrológia, hospodárska astrológia, politická astrológia, plánovanie budúcnosti, astrológia záhradkára a použitie výpočtovej techniky v astrológii.