Zelňačka : (La soupe aux choux) - Fallet, René, 1927-1983 (Máj, 1985)
Román je príkladom sviežeho galského humoru, zemitého, radostného a ľudového, a zároveň je to svojrázna paródia sci-fi. Bol úspešne sfilmovaný s Louisom de Funes v jednej z hlavných rolí.