A ja sa volám Klinček - Popovič, Vladimír, 1939- (Mladé letá, 1984)
Keď prvý raz prišiel Klinček za spisovateľom bolo hmlisto a vlhko. Jeden z tých dní, keď sa topia snehy a ešte treba kúriť. Klinček vstúpil dnu, predstavil sa a chcel povedať rozprávku. Lenže prvé ho zaregistrovali hodiny. Čakali na jeho rozprávku... 18 rôznych príbehov pre deti, ktoré Vlado Popovič napísal a nakreslil so svojím bratom Ivanom Popovičom.