Maskovaný zločin : (Mischief) - McBain, Ed, 1926-2005 (Zelená knižnica, 1994)
Detektív Carella a jeho spoločníci z 87. obvodu stoja pred novou záhadou. Vo veľkomeste vyčíňa vrah a zdanlivo sa sústreďuje na výrastkov, ktorí čarbú sprejmi po múroch. Majú tri vraždy niečo spoločné, alebo ide len o náhodné obete maniaka? Pred očami polície si Sonny Sanson, zvaný Hluchý, pripravuje plán akcie s drogami...