Čarovný kameň: Rozprávky z Tibetu - Lenčo, Ján, 1933-; Hanák, Ján, 1931-; Hanák, Ján, 1931-; Zamborová, Marta, 1949- (Košice Východoslovenské vydavateľstvo, 1976)
Ján Lenčo prerozprával výber z ľudových rozprávok z tvorby tibetského národa.
Pre čitateľov od 11 rokov.
Keywords: rozprávky autorské; ľudové rozprávky; próza; slovenská literatúra - texty; Lenčo, Ján (slovenský spisovateľ, literárny kritik a autor literatúry pre deti a mládež, 23.10.1933 Žilina, Slovensko -); pre čitateľov od 11 rokov; Tibet - územie (Čína)