Výhovorka - Lopašovská, Milka; Janovic, Tomáš, 1937-; Škreko, Benjamín, 1949- (Východoslovenské vydavateľstvo, 1987)
Ani jednému ženáčovi netreba vysvetľovať, aké ťažké je nájsť účinnú výhovorku pri oneskorenom návrate z roboty. Ženy sú z generácie na generáciu prešibanejšie...