Výhovorka - Lopašovská, Milka; Janovic, Tomáš, 1937-; Škreko, Benjamín, 1949-; Zimka, Ondrej, 1937-; Štroncerová, Daniela (Košice Východoslovenské vydavateľstvo, 1987)
Ani jednému ženáčovi netreba vysvetľovať, aké ťažké je nájsť účinnú výhovorku pri oneskorenom návrate z roboty. Ženy sú z generácie na generáciu prešibanejšie...
Pre čitateľov od 11 rokov.
Keywords: poviedky autorské; satirické poviedky; humoristické poviedky; anekdoty; Janovic, Tomáš (slovenský spisovateľ, novinár, textár, básnik, autor rozhlasových, televízných, divadelných hier a autor literatúry pre deti a mládež, 22.5.1937 Bratislava -); próza; slovenská literatúra - texty