Jánošíček - Zemaníková, Zuzana, 1948- (Mladé letá, 1986)
Poviem vám rozprávku, chlapci a dievčičky, ktorú som vyhrabal zo starej knižtičky, o jednom chlapcovi, šuhajovi švárnom, ktorý žil v Terchovej voľakedy dávno...