Námestie kartónových hodín : /Ploščaď kartonnych časov - Jachnin, Leonid (Mladé letá, 1976)
V meste bolo zvykom, že po večeroch všetci, ktorí nemali naliehavú prácu, schádzali sa na obľúbenom mestskom námestí... Knižka obsahuje 27 príbehov.