Nedeľa - Uličiansky, Ján, 1955- (Medzinárodná séria obrázkových kníh, 1987)
Hlavný hrdina prežije fantastické dobrodružstvá s otcom a novou kamarátkou z reštaurácie, kde ho otec zobral na obed, lebo mama je v nemocnici, odkiaľ sa má vrátiť so súrodencom.