Tajomstvo špionáže 2. diel. (Tajemství špionáže II.) - Borovička, Václav Pavel, 1920-2004 (Epocha, 1969)
Autor knihy sa usiloval zo záplavy senzačných a vzrušujúcich epizód z histórie špionáže vybrať tie najzaujímavejšie a najmenej známe.