Na stope motívu : (Sackgasse) - Bieber, Horst, 1942-; Reinecker, Herbert, 1914-2007; Weissflog, Peter, 1947- (Labyrint, 1986)
Súkromný detektív vyšetruje na podnet sestry obete prípad vraždy dvadsaťpäťročnej mladej ženy, ktorú polícia uzavrela samovraždou.