Muž bez minulosti. Hviezda sa vracia : (The man from nowhere. Star light, Star bright) - Ellin, Stanley, 1916-1986 (Labyrint, 1986)
Kniha obsahuje dve detektívky odohrávajúce sa na Floride. Muž bez minulosti - súkromný detektív Jake má dokázať, že počestný Walter Thoren, ktorý zahynul pri autonehode, vlastne spáchal samovraždu. Druhý príbeh - Hviezda sa vracia, sa odohráva na milionárskej usadlosti, kde prichádza Johnny Milano, aby zabránil avizovanej vražde jedného z hostí...