Skrýša. Viera, nádej a smrť. Dvojťah : (Bolthole. Faith, hope and Death. Double Take) - Craig, David (Zelená knižnica, 1980)
Tri detektívky anglického autora Davida Craiga v tomto diele predstavujú vrchol súčasnej modernej anglickej literatúry. Prinášajú pohľad na súčasné problémy západnej spoločnosti. Boj gangov, problém vrážd a atentátov na úrovni vysokej svetovej politiky a na únos detí. Príťažlivosť Craigových detektívok znásobuje osobitá, netradičná forma podania, vysoká literárna úroveň.