Nemčina pre samoukov: Spracované podľa nových pravidiel nemeckého pravopisu - Bendová, Veronika; Ketnerová, Drahomíra (Príroda, 2008)
Učebnica prístupnou formou priblíži základy nemčiny všetkým, ktorí sa chcú jazyk sami naučiť, alebo si zopakovať jeho základy. Používa sa aj v jazykových školách.