Encyklopédia atentátov - Sifakis, Carl, 1929- (1.PB-press, 1994)
Zahŕňa vyše 350 atentátov a pokusov o atentáty od staroveku po rok 1990. Každé encyklopedické heslo obsahuje kompletný, pútavo napísaný opis celej udalosti. Encyklopédia je doplnená 50 ilustráciami, väčšinou unikátnymi.