3krát Gregory a Yvonna. Krysy na schodech. Panna a vrah. Tři mrtví trpaslíci : (De maagd en de moordenaar, Drie dode dwergen) - Hartog, Jan de, 1914-2002 (Odeon, 1988)
Autor s vtipom a humorom uplatňuje viac fantáziu a hrôzostrašnosť ako logickú stavbu deja. Vyšetrujúci inšpektor a jeho žena sa dostávajú aj do absurdne humorných situácií. Tento zväzok obsahuje diela vydané samostatne: Krysy na schodoch, Panna a vrah, Traja mŕtvi trpaslíci.