Alfred Hitchcock ponúka príjemné zimomriavky : (Alfred Hitchcock Presents: Stories To Be Read With the Door Locked) - Hitchcock, Alfred, 1899-1980 (Zelená knižnica, 1983)
Majster hororu ponúka čitateľom výber krátkych próz od najlepších autorov tohto žánru ľ počnúc strašidelnými poviedkami cez detektívne a kriminálne príbehy až po vedecko-fantastické a výrazné horory. Všetky vychádzajú z výbornej znalosti ľudskej povahy a jej slabostí...