Škrtič z Notting Hillu: Veľké prípady povestného Scotland Yardu : (Der Würger von Notting Hill) - Heermann, Christian, 1936- (Periskop, 1989)
Veľké skutočné prípady povestného Scotland Yardu. Z obsahu: Tradície Yardu, Lož v Old Bailey, Eastendský vrah prostitútok,Chapman vraždil antimónom, Mŕtvoly miznú v kyseline, Dereka to stálo hlavu....