Škrtič z Notting Hillu: Veľké prípady povestného Scotland Yardu (Der Würger von Notting Hill) - Heermann, Christian, 1936-; Brániková, Erika; Piovarcsyová, Elena; Michaláč, Jozef, 1944-; Bahurínska, Jozefína (Bratislava Obzor, 1989)
Veľké skutočné prípady povestného Scotland Yardu. Z obsahu: Tradície Yardu, Lož v Old Bailey, Eastendský vrah prostitútok,Chapman vraždil antimónom, Mŕtvoly miznú v kyseline, Dereka to stálo hlavu....
Keywords: príbehy autorské; kriminálne príbehy; Scotland Yard; kriminalistika; Heermann, Christian (nemecký spisovateľ a publicista, * 11.09.1936 v Chemnitz -); atentáty; vraždy; faktografická literatúra; skutočné príbehy; próza; Veľká Británia; nemecká literatúra - texty; Veľká Británia