Svadba pána Páva: Podľa srbského motívu : (Die Hochzeut des Pfaus) - Könner, Alfred, 1921-2008 (Zlaté jabčko, 1976)
Podľa srbského motívu podáva Alfred Konner. Rozprávka o pávovi, o ktorom sa chýr rozniesol široko-ďaleko po celej krajine. Raz mu zišlo na um že sa chce oženiť. Či sa mu to podarilo, sa dozviete v knižke...