Skupáňova košeľa: Rozprávky bulharských spisovateľov : (Prikazki ot balgarski pisateli) - Hochel, Igor, 1953-; Slezáková-Leukaničová, Daniela; Pišteyová, Eva (Otvor sa, rozprávka, 1987)
Knižka Skupáňova košeľa je výberom najlepších bulharských rozprávok. Môžete sa čo-to dozvedieť aj o niektorých obyčajoch a o tom, ako sa v Bulharsku v minulosti žilo.