Odsúdená na život : (Life Penalty) - Fielding, Joy, 1945- (Ikar, 1995)
Tá hrôza sa začala presne sedemnásť minút po štvrtej v posledné aprílové popoludnie zvlášť teplého, slnečného dňa. Až do tej chvíle sa Gail Waltonová považovala za šťastnú ženu a keby ju niekotrý z reportérov, ktorí sa najprv nahrnuli k jej domu na Tarlington Drive tisícštyridsaťdva, bol požiadal, aby mu vymenovala dôvody prečo sa za šťastnú považuje, bola by mi ľahko vyhovela.