Problémy filozofie - Russell, Bertrand, 1872-1970 (P & K, 1992)
Jeden z najlepších, stručné úvody k otázkam, ktoré predstavuje v európskej filozofickej tradície. Táto položka nie je len kniha, ale aj prezentácie ich ontologické a epistemologické názory autora. Pretlač mnohokrát, stále platí, sa stal jedným z najúspešnejších nakladateľstvo Russell. Kniha je neoceniteľnou pomôckou pre študentov filozofie a čítanie pomocníka pre študentov v iných oblastiach humanitných.