Zabudnutá vražda: Posledný prípad slečny Marplovej : (Sleeping Murder, Miss Marole+s Last Case) - Christie, Agatha, 1890-1976 (Labyrint, 1979)
Slečna Marplová nestarne, čo potvrdzuje aj ďalší vzrušujúci prípad, ktorý jej prihrala šťastná náhoda.