Chuligáni : (Hooligans) - Diehl, William, 1924-2006 (Zelená knižnica, 1989)
Moderný thriller z Ameriky osemdesiatych rokov podáva obraz nielen o podvratnej činnosti mafie, ale aj o neškrupulóznosti ľudí, ktorí su pri moci.