Urfin Džus a jeho drevení vojaci : (Urfin Džus i jego derevjannyje soldaty) - Volkov, Alexander Melentievič, 1891-1977 (Otvor sa, rozprávka, 1980)
V tejto knižke nájdete rozprávky o šikovnom stolárovi Urfinovi.