Dívka s talismanem: Kriminální příběhy - Jedlička, Ivan Milan, 1931- (Novinář, 1988)
Alena přijela podle požadavku anonyma - s kabelkou přes rameno, v lehkém plášti, zvolna šla po peróně, měl jsem ji v dalekohledu jako na dlani...