Vodník a mlynársky tovariš: České a moravské rozprávky - národné rozprávky - Vašková, Zuzana; Čapka, Marián, 1950-; Kortman, Bohuslav, 1950- (Otvor sa, rozprávka, 1989)
Rozprávková knižka s ilustráciami, ktorých autorom je Marián Čapka. V knižke nájdete 31 zaujímavých rozprávok.