Dom drobných radostí : (La maison des petits bonheurs) - Vivier, Colette, 1898-1979 (Klub mladých čitateľov, 1977)
Denník jedenásťročného dievčatka Aline Dupinové, ktoré vedie po dobu matkine neprítomnosti domácnosť. Jej radosti a starosti.