Zvolen a okolie: Stručný sprievodca - Kuka, Pavol: 1931- (Šport, 1979)
Stručný turistický sprievodca podáva základné informácie o Zvolene, administratívnom, hospodárskom a kultúrnom centre, stredisku drevárského priemyslu a výskumu, dôležitej železničnej križovatke na strednom Pohroní, a o jeho okolí.