Holúbok: Rozprávky z Vígľaša a okolia. Spomienky osemdesiatdeväťročného Jána Klimu - Klimo, Ján: 1921-2001; Križanová-Brindzová, Helena: 1922-1990 (Mladé letá, 1982)
Spomienky autora, ktoré literárne spracovala Helena Križanová-Brindzová...