3 x proti zločinu: Galtonov prípad. Aj takto sa umiera. Fergusonova aféra : (The Galton Case. The Way Some People Die, The Ferguson Affair) - Mac Donald, Ross, 1915-1983 (Spoločnosť priateľov krásných kníh, 1987)
Kniha ponúka 3x skvelé detektívky. V "Galtonovom prípade" autor vniká do vyšších spoločenských kruhov a na pozadí drámy, ktorá sa odohráva v bohatej rodine, podáva obraz rozkladu morálky. V detektívke "Aj takto sa umiera" ide o záhadu stratenej dcéry a napokon v príbehu "Fergusonova aféra" ide o vraždu...