Sudičky : (The doomsters) - Mac Donald, Ross, 1915-1983 (Retro, 1984)
Detektívka populárneho amerického spisovateľa, v ktorej sa autorov obľúbený detektív Lew Archer na nezvyčajnú žiadosť Carla Hallmana podujme zistiť, čo je príčinou úmrtí bohatej rodiny, sprevádzaných podozrivými udalosťami...