Sudičky (The doomsters) - Mac Donald, Ross, 1915-1983; Kořínek, Otakar, 1946-; Krížik, Ján, 1943-; Borodáč, Ladislav, 1933-1992; Jusková, Katarína, 1947- (Bratislava Slovenský spisovateľ, 1984)
Detektívka populárneho amerického spisovateľa, v ktorej sa autorov obľúbený detektív Lew Archer na nezvyčajnú žiadosť Carla Hallmana podujme zistiť, čo je príčinou úmrtí bohatej rodiny, sprevádzaných podozrivými udalosťami...
Keywords: romány autorské; detektívne romány; kriminálne romány; próza; Mac Donald, Ross, vl. m. Kenneth Millar (americko-kanadský spisovateľ detektívných románov. Nar. 13.12.1915 Los Gatos, Kalifornia - 11.07.1983 Santa Barbara, Kalifornia); americká literatúra - texty; Krížik, Ján (slovenský fotograf, pedagóg. Žije a tvorí v Bratislave a Paríži. * 1943 Modra, Slovensko)