Na slobode a v nevoli : (Murzuk) - Bianki, Vitalij Valentinovič, 1894-1959 (Klub mladých čitateľov, 1967)
Príbehy starého poľovníka Andrejeviča, ktorý trávieval svoj čas v lese a poľoval na zvieratá...