Krokodíli z predmestia : (Vorstadtkrokodile) - Grün, Max von der, 1926-2005 (Klub mladých čitateľov, 1983)
Príbehy skupiny detí zo sídliska, ktorí si dajú meno Krokodíli. Je to skupinka dvanásťročných chlapcov a jedného dievčaťa. Znak krokodíla môže nosiť iba ten, kto zloží skúšku odvahy...