O Keškovi a jeho kamarátoch : (Kirpičnyje ostrova) - Pogodin, Radij Petrovič, 1925-1993 (Klub mladých čitateľov, 1964)
Príbehy o malom chlapcovi Keškovi, jeho kamarátoch a rodine s radosťami i starosťami bežného života.