Vidieť svet ušami: 20 hodín s rádiom - Horský, Štefan, 1929- (Osveta, 1988)
Originálna monografia napísana sviežim - faktograficky aj osobnostne nasýteným štýlom - o čare a úskaliach rozhlasovej "kuchyne"...Kniha je rozvrhnutá do 20 hodín, v ktorých sa usiluje o dôverné priblíženie všetkého toho, čo si poslucháč pri rozhlasovom príjmači neuvedomuje, no je podmienkou vysielania. (historický vývoj, humoristické náčrty osobností, kontexty - dramatický, hudobný, publicistický, atd.)...