Pesničkové nevesty - Zemaníková, Zuzana, 1948-; Brun, Róbert, 1948-; Baloghová, Magda, 1945- (Bratislava Mladé letá, 1984)
Zuzana Zemaníková knižne debutovala rozprávkami Pesničkové nevesty, ktoré spracovala aj ako divadelnú a rozhlasovú hru.
Pre čitateľov od 6 rokov.
Keywords: rozprávky autorské; fantazijné rozprávky; Zemaníková, Zuzana, obč. m. Mária Moravčíková, manžel Štefan Moravčík (slovenská spisovateľka pre deti a mládež, rozhlasová tvorba, 16.2.1948 Bratislava -); rozprávky pre najmenších; pesničky pre deti; próza; slovenská literatúra - texty; Baloghová, Magda (slovenská poétka literatúry pre deti a mládež, prekladateľka. Nar. 30.10.1945 Nové Mesto nad Váhom -); pre čitateľov od 6 rokov